يکشنبه, 18 خرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۲/۲۷
صد و سی و یکمین شماره خبرنامه مفدا منتشر شد
صد و سی و یكمین شماره خبرنامه مفدا منتشر شد
صد و سی و یکمین شماره هفته‌نامه خبری مفدا منتشر شد، در این شماره مهم‌ترین اخبار فعالیت‌ها و رویدادهای مهم فرهنگی، صنفی، دانشجویی، آموزشی و علمی وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در بازه زمانی ۴ تا ۲۴ اردیبهشت ماه ۹۹ منتشر شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری مفدا البرز، صد و سی و یکمین شماره هفته‌نامه خبری مفدا منتشر شد، در این شماره مهم‌ترین اخبار فعالیت‌ها و رویدادهای مهم فرهنگی، صنفی، دانشجویی، آموزشی و علمی وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در بازه زمانی ۴ تا۲۴ اردیبهشت ماه ۹۹ منتشر شده است.

این هفته‌نامه، (اینجا بخوانید) خلاصه‌ای از مهمترین اخبار هفتگی پایگاه اطلاع‌رسانی مفدا به صاحب امتیازی روابط‌عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و گزیده‌ای از خبرهای «شعب دانشگاهی مفدا»  در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را منتشر کرده است.

از جمله مهمترین خبرهای این شماره می‌توان به ماجرای مطالبات دانشجویان رشته علوم تغذیه دانشگاه‌های علوم پزشکی، رشد ۱۵۰ درصدی وام های صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت در سال جاری، تحت پوشش قرار گرفتن ۲۲ هزار نفر از دانشجویان دستیاری پزشکی و دانشجویان دکتری وزارت بهداشت از بیمه سلامت، برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی تیتر ۱۲ در بهمن ماه، افزایش ۵۰ درصدی بودجه صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، عضویت افتخاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در سازمان جوانان جمعیت هلال احمر، تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره تجربیات برتر کانون‌های فرهنگی وانجمن های علمی وزارت بهداشت  و...اشاره کرد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای مطالعه کلیه اخبار رویدادها و فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، به پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت «مفدا» و دیگر «شعب دانشگاهی مفدا» به نشانی ذیل مراجعه کنند.

خوانندگان محترم می‌توانند انتقادات و پیشنهادات خود را با شماره تماس ۲۱۸۱۴۵۵۴۵۶ و ۰۲۱۸۱۴۵۵۵۴۹ درمیان بگذارند.

برای دریافت صد و بیست ونهمین شماره خبرنامه مفدا روی متن کلیک کنید

V5.4.0.0