يکشنبه, 18 خرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۲/۲۸
برگزاری اولین کمیته تخصصی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی البرز درسال جدید
برگزاری اولین كمیته تخصصی فرهنگی دانشگاه علوم پزشكی البرز درسال جدید

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وخبری مفدا البرز،اولین کمیته تخصصی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی البرز در سال جدید با حضور معاون دانشجویی وفرهنگی و معاون دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ودیگر اعضاءروز یکشنبه ۲۸اردیبهشت ماه ۹۹، در دفتر معاون دانشجویی وفرهنگی تشکیل شد.

در این جلسه دکتر سمیه دهقان معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ضمن تسلیت به مناسبت ایام شهادت حضرت علی (ع) و تشکر و قدردانی از تمامی فعالان فرهنگی به دستور کار جلسه پرداختند.

عبدالله امیدواری مدیر فرهنگی دانشگاه در این جلسه موضوعاتی از جمله تبیین شورای فرهنگی و کمیته تخصصی، برگزاری مسابقه عکاسی در فضای مجازی،برگزاری مسابقه خاطره نویسی و دلنوشته در بحث بیماری کرونا،تقدیر از فعالان پویش دانشجویی مبارزه با بیماری کرونا، برگزاری مسابقه کتابخوانی سلام بر ابراهیم از طرف کانون قرآن وعترت دانشجویان در ایام ماه مبارک رمضان  وبرگزاری کارگاه های فرهنگی، آموزشی از طریق فضای اسکای روم را عنوان کرد.

گفتنی است یکی ازموضوعات مورد بحث کمیته تخصصی فرهنگی در جلسه،نحوه برگزاری کارگاه های فرهنگی، آموزشی از طریق فضای اسکای روم دردانشگاه بود که مقرر شد این جلسات با هماهنگی با مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه برگزار شود و گزارش و مصوبات آن جلسه به معاونت ارسال شود.

در پایان جلسه معاون دانشجویی وفرهنگی دانشگاه ضمن تأکید بر لزوم برنامه ریزی منسجم برای برگزاری جلسات کمیته تخصصی و شورای تخصصی خواستار اجرایی شدن برنامه ها شدند.

V5.4.0.0