اخبار معاونت
نشست مدیران دانشجویی و اداری معاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه علوم پزشكی البرز با شركت تهیه كننده غذای دانشجویی
روز یکشنبه ۹ آبان ماه ۱۴۰۰ نشست مدیران دانشجویی و اداری معاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه علوم پزشکی البرزو همچنین کارشناسان اداره تغذیه با شرکت تهیه کننده غذای دانشجویی با هدف نظارت بر کیفیت و کمیت غذای دانشجویی در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری واطلاع رسانی مفدا البرز، نشست مدیران دانشجویی و اداری معاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه علوم پزشکی البرز و همچنین کارشناسان اداره تغذیه با شرکت تهیه کننده غذای دانشجویی روز یکشنبه ۹ آبان ماه ۱۴۰۰، با هدف نظارت بر کیفیت و کمیت غذای دانشجویی در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.
در این نشست کارشناسان اداره تغذیه ضمن بازگو کردن دغدغه های دانشجویان،به افزایش دقت در کیفیت وکمیت غذای دانشجویان تاکید داشتند.
گفتنی است اداره تغذیه با هدف تهیه،پخت و توزیع غذای سالم و بهداشتی در جهت ارتقای ایمنی غذا و سلامتی جسمی و روحی دانشجویان انجام وظیفه می نماید و با این اقدامات می کوشد از طریق ارائه غذای مناسب و بهداشتی با رعایت ارزش غذایی و توزیع بهداشتی آن رضایت خاطر دانشجویان را فراهم نماید . درحال حاضر امور تهیه، پخت وتوزیع غذای دانشجویی به بخش خصوصی واگذار گردیده واداره تغذیه نظارت عالیه بر عملکرد پیمانکار درتهیه غذا دارد.