دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

معاونت دانشجویی و فرهنگی

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
19 شهریور 1404 سایت قدیم English
bg

اداره­ تغذیه یکی از واحدهای زیر مجموعه­ی مدیریت امور دانشجویی می باشد و وظیفه­ ارائه­ ی غذای سالم و بهداشتی، با رعایت ارزش غذایی و پیروی از الگوی تغذیه­ سالم، در جهت ارتقا ایمنی و سلامت جسمانی دانشجویان را بر عهده دارد.

دانشجویان جهت بهره مندی از غذای دانشجویی می بایست پس از ثبت نام به همراه کارت دانشجویی خود به کارشناس تغذیه­ دانشکده مراجعه و نسبت به فعال سازی کارت خود اقدام نمایند. توزیع غذا صرفاً با ارائه­ کارت دانشجویی امکان پذیر می باشد.

کارشناسان اداره­ تغذیه به صورت روزانه در محل تهیه­ غذا و سلف سرویس های دانشکده ها حضور و بر تمامی مراحل تهیه و توزیع غذا و همچنین رعایت بهداشت در هنگام طبخ و توزیع در آشپزخانه و سلف سرویس ها نظارت دارند.

در کلیه­ دانشکده های تابعه، یک نفر کارشناس تغذیه به صورت تمام وقت حضور دارد و به صورت روزانه بر توزیع غذا و رعایت بهداشت در هنگام توزیع غذا در سلف سرویس نظارت دارد و کلیه­ امور مربوط به تغذیه­ دانشجویان دانشکده­ مربوطه توسط ایشان انجام می پذیرد. علاوه بر این، رابطین تغذیه، که از دانشجویان داوطلب در قالب کار دانشجویی انتخاب می شوند، نیز همکاری های لازم را با کارشناس تغذیه­ دانشکده در انجام امور محوله بر عهده دارند.

در خوابگاه ها نیز به جهت نظارت بر روند توزیع صبحانه و شام، اداره­ تغذیه از رابطین تغذیه­ خوابگاه ها بهره می گیرد و کارشناسان اداره­ تغذیه نیز در روزهای تعیین شده و بر حسب برنامه­ی بازدید اعلام شده از سوی اداره­ تغذیه، بر این فرایند نظارت می نمایند.

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: