
اداره تغذیه یکی از واحدهای زیر مجموعهی مدیریت امور دانشجویی می باشد و وظیفه ارائه ی غذای سالم و بهداشتی، با رعایت ارزش غذایی و پیروی از الگوی تغذیه سالم، در جهت ارتقا ایمنی و سلامت جسمانی دانشجویان را بر عهده دارد.
دانشجویان جهت بهره مندی از غذای دانشجویی می بایست پس از ثبت نام به همراه کارت دانشجویی خود به کارشناس تغذیه دانشکده مراجعه و نسبت به فعال سازی کارت خود اقدام نمایند. توزیع غذا صرفاً با ارائه کارت دانشجویی امکان پذیر می باشد.
کارشناسان اداره تغذیه به صورت روزانه در محل تهیه غذا و سلف سرویس های دانشکده ها حضور و بر تمامی مراحل تهیه و توزیع غذا و همچنین رعایت بهداشت در هنگام طبخ و توزیع در آشپزخانه و سلف سرویس ها نظارت دارند.
در کلیه دانشکده های تابعه، یک نفر کارشناس تغذیه به صورت تمام وقت حضور دارد و به صورت روزانه بر توزیع غذا و رعایت بهداشت در هنگام توزیع غذا در سلف سرویس نظارت دارد و کلیه امور مربوط به تغذیه دانشجویان دانشکده مربوطه توسط ایشان انجام می پذیرد. علاوه بر این، رابطین تغذیه، که از دانشجویان داوطلب در قالب کار دانشجویی انتخاب می شوند، نیز همکاری های لازم را با کارشناس تغذیه دانشکده در انجام امور محوله بر عهده دارند.
در خوابگاه ها نیز به جهت نظارت بر روند توزیع صبحانه و شام، اداره تغذیه از رابطین تغذیه خوابگاه ها بهره می گیرد و کارشناسان اداره تغذیه نیز در روزهای تعیین شده و بر حسب برنامهی بازدید اعلام شده از سوی اداره تغذیه، بر این فرایند نظارت می نمایند.
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: