پنج‌شنبه, 7 اسفند 1399
     ۱۳۹۹/۰۷/۳۰
اطلاعیه وام های دانشجویی
اطلاعیه در خصوص نحوه ثبت نام وام های دانشجویی
به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند مهلت ثبت نام وام های دانشجویی از تاریخ 99/07/30 الی 99/08/10 می باشد.

اطلاعیه وام ها

دانشجویان گرامی مهلت  ثبت نام کلیه وام ها در پرتال تسهیلات ( تحصیلی، مسکن، ضروری،

ودیعه مسکن،وام شهريهاز تاریخ99/07/30   الی 99/08/10 می باشد.

مهلت ثبت نام وام ها به هیچ عنوان قابل تمدید نمی باشد.

داشتن تعهد محضری برای کلیه وام ها  الزامی است.

از كليه وام ها مبلغ 4% كارمزد كسر مي گردد.

مدارک مربوط به وام ها تا پایان وقت اداری 99/08/10   بصورت حضوري يا از طريق پست تحویل  اموردانشجویی دانشکده ها گردد.

ثبت نام در سامانه،در خصوص پرداخت وام هیچ گونه تعهدی برای دانشگاه ایجاد نمی کند.

قابل توجه دانشجویانی که برای اولین بار متقاضی دریافت  وام هستند :

ابتدا با مراجعه به پرتال تسهیلات معاونت دانشجویی و فرهنگی نمونه فرم محضری را دریافت و با یک نفر ضامن به دفتر اسناد رسمی مراجعه نمائید         سپس اطلاعات سند تعهد محضری خود را درپرتال تسهیلات معاونت دانشجویی و فرهنگی بصورت كامل وارد نمایید و سپس اقدام به درخواست وام مورد نظراز طریق پرتال فرمایید.

جهت ثبت نام براي دريافت كليه وام ها داشتن تعهد محضري بهمراه حکم ضامن یا پروانه کسب معتبر الزامی است .

دريافت وام منوط به ارائه تعهد محضري وزارت بهداشت و درمان مي باشد در صورت مغايرت با آخرين نسخه آن، تعهد ارائه شده از سوي دانشجو پذيرفته نخواهد شد .

ثبت نام در سامانه،در خصوص پرداخت وام هیچ گونه تعهدی برای دانشگاه ایجاد نمی کند.

آدرس پورتال :                          portal.srd.ir

مبلغ تسهيلات دريافتي  در سال تحصيلي 400-1399

وام تحصيلي(دانشجویان  مجرد): ماهيانه مبلغ 1/900/000 ريال (نيمسال اول 5/4 ماه)

وام تحصيلي (دانشجویان متاهل): ماهيانه مبلغ 4/250/000 ريال(نيمسال اول5/4 ماه)

تسهيلات اولاد ماهيانه به ازاي هر فرزند 500/000 ريال مي باشد.

حق اولاد فقط به دانشجویان مرد و دانشجویان خانمی که کفالت فرزند را بر عهده دارند، تعلق می­گیرد.

وام مسكن (دانشجویان  مجرد): ماهيانه مبلغ 1/500/000 ريال (نيمسال اول5/4 ماه)

وام مسكن (دانشجویان متاهل):  ماهيانه مبلغ 3/000/000 ريال(نيمسال اول5/4 ماه)

وام ضروري: مبلغ10/000/000  ريال (يكبار در طول تحصيل)

وام ضروري مقاطع دكتري تخصصي: 16/000/000 ريال

وام وديعه مسكن مقاطع عادي: 150/000/000 ريال

وام وديعه مسكن مقاطع تكميلي(كارشناسي ارشد و دستياري):  200/000/000 ريال

باز پرداخت وام ودیعه مسکن به هنگام فارغ التحصیلی به صورت یکجا می باشد.

مدارک لازم جهت دریافت تسهیلات دانشجویی

وام تحصیلی: داشتن تعهد محضری(بهمراه حكم ضامن يا پروانه كسب  معتبر) ، پرينت شماره حساب بانک تجارت

وام مسکن: داشتن تعهد محضری(بهمراه حكم ضامن يا پروانه كسب معتبر)، کپی اجاره نامه با کد رهگیری معتبر ،

پرينت شماره حساب بانک تجارت

وام ضروری: داشتن تعهد محضری(بهمراه حكم ضامن يا پروانه كسب معتبر)  و پرينت شماره حساب بانک تجارت (مي بايست يك سال از شروع تحصيل دانشجو گذشته باشد.)

وام ودیعه مسکن(مقاطع عادي/مقاطع تكميلي): داشتن تعهد محضری(بهمراه حكم ضامن يا پروانه كسب) ، کپی اجاره نامه با کد رهگیری معتبر ( حداقل تاریخ  پایان اجاره نامه 10/10/ 99 و از شهرهای تهران و کرج باشد)، کپی صفحه اول و دوم شناسنامه دانشجو،کپی  صفحه اول عقدنامه ،پرينت شماره حساب بانك تجارت و فرم وام ودیعه مسکن ممهور به مهر و امضاء آموزش

منزل اجاره ای می بایست در استان البرز یا تهران باشد.

جهت دريافت وام وديعه مسكن( بجز دانشجويان مقطع كارشناسي ارشد و دستياري)مي بايست يك ترم از شروع تحصيل گذشته باشد.

مدارک عمومی جهت دریافت وام :

دانشجوياني كه براي بار اول متقاضي وام مي ­باشند و تاكنون فرم تعهد محضري را به امور دانشجويي دانشكده تحويل نداده اند جهت دريافت وام پس از ثبت نام در پرتال ، فرم تعهد محضري (بهمراه حكم كارگزيني و يا فيش حقوقي يا پروانه كسب ضامن )  و پرينت شماره حساب تجارت ( بنام خود دانشجو ) را بصورت حضوري  و يا با پست پيشتاز جهت تکمیل پرونده رفاهی به امور دانشجويي دانشكده تحويل نمايند.

*دانشجویان مازاد جهت دریافت وام شهریه نیازی به ارائه شماره حساب ندارند و مبلغ وام به حساب                 معاونت آموزشی دانشگاه واریز می گردد.

مدارك مورد نياز حداكثر تا تاريخ 99/08/10 مي بايست تحويل اموردانشجويي دانشكده گردد. "در صورت ناقص بودن مدارك ، به درخواست دانشجو رسيدگي نمي شود "

تعهد محضري وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی

دريافت وام منوط به ارائه تعهد محضري وزارت بهداشت و درمان مي باشد در صورت كوچكترين مغايرت با آخرين نسخه آن، تعهد ارائه شده از سوي دانشجو پذيرفته نخواهد شد .

نمونه فرم تعهد محضري وزارت بهداشت و درمان جهت ارائه به دفاتراسناد رسمي در سايت دانشگاه به آدرس زیر قابل دسترسی می باشد:

سایت دانشگاه ، معاونت دانشجويي و فرهنگي،مديريت دانشجويي،اداره رفاه،فرم ها ، فرم تعهد محضری

· ضامن مي بايست كارمند رسمي يا پيماني سازمان  دولتي ، بازنشسته و يا داراي پروانه كسب معتبر باشد.

یکبار ارائه فرم تعهد محضری در هر مقطع کافی می باشد و دانشجویانی که در ترم های گذشته اقدام به دریافت وام نموده اند نیازی به ارائه تعهد محضری و پرینت شماره حساب ندارند.

آدرس پستي دانشكده ها:

دانشكده پزشكي:كرج،بلوار نبوت، خيابان بو علي غربي بالاتر از دانشكده هنر، انتهاي خيابان بوعلي غربي، پرديس دانشگاه علوم پزشكي، دانشكده پزشكي كدپستي: 3149969415 (كارشناس امور دانشجويي:سركار خانم مزيناني)

دانشكده داروسازي:كرج،عظيميه،45 متري كاج،بلوار شورا،خيابان ولي عصر،جنب بيمارستان باهنركدپستي:3154686689 (كارشناس امور دانشجويي:سركار خانم ابراهيمي)

دانشكده دندانپزشكي:كرج،45متري گلشهر، انتهاي خيابان درختي،كوچه كتوئي زاده كدپستي:3198684868

(كارشناس اموردانشجويي :سركارخانم بابايي)

دانشكده پيراپزشكي:كرج،باغستان اشتراكي جنوبي، گلستان ششم كدپستي: 3147734568                                           (كارشناس اموردانشجويي: سركارخانم شاه حسيني)

دانشكده بهداشت: كرج،باغستان،اشتراكي جنوبي،جنب خيابان گلستان يكم كدپستي:3146883811                                 (كارشناس اموردانشجويي: سركار خانم رحماني)

دانشكده پرستاري: كرج،باغستان،اشتراكي جنوبي،جنب خيابان گلستان يكم كدپستي:3146883411                                          (كارشناس اموردانشجويي: سركار خانم رضايي)

V5.6.1.0