پنج‌شنبه, 7 اسفند 1399
     ۱۳۹۹/۱۱/۰۸
نشست گروه جهادی هیات رزمندگان نور الشهدا با معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشكی البرز
نشست هم اندیشی گروه جهادی هیات رزمندگان نور الشهدا با معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی البرز با حضور معاون دانشجویی و فرهنگی ،مسئول هیات رزمندگان و دیگر اعضای حاضر در جلسه برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری واطلاع رسانی مفدا البرز،نشست هم اندیشی گروه جهادی هیات رزمندگان نور الشهدا با معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی البرز با حضوردکتر سمیه دهقان معاون دانشجویی و فرهنگی ، رضوانی مسئول هیات رزمندگان ،دکتر سعید محمدی  معاون اجرایی معاونت بهداشتی و دیگر اعضای حاضر در جلسه روز سه شنبه ۷ بهمن ماه ۹۹ برگزار شد.

در ابتدای این نشست گزارشی از فعالیت های هیات رزمندگان در امور جهادی وفعالیت های خیرخواهانه به اعضای این نشست ارائه شد ودر ادامه راهکارهای مختلف برای خدمات بیشتر در مناطق محروم با همکاری دانشگاه علوم پزشکی البرز توسط اعضای حاظر مورد بحث و بررسی  قرار گرفت.

در این نشست اعضاء به بیان دیدگاه‌های خود درباره «فعالیت های جهادگران»، «پشتیبانی از گروه‌های جهادی»، «لزوم توانمند سازی گروه‌های جهادی»، «حرکت تخصصی گروه‌های جهادی» صحبت کردند.

V5.6.1.0