پنج‌شنبه, 7 اسفند 1399
     ۱۳۹۹/۱۱/۰۹
برگزاری مراسم تقدیر از خانواده های معزز شهدا در مركز آموزشی ودرمانی مدنی با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشكی البرز

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی مفدا البرز،روز چهارشنبه ۸ بهمن ماه ۹۹ همزمان با سالروز وفات ام البنین سلام الله علیها و تکریم مادران شهدا مراسمی با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی البرز برگزار شد.

در این مراسم نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری،رییس مرکز آموزشی ودرمانی مدنی ،مدیر فرهنگی دانشگاه و جمعی از همکاران حضور داشتند.

در ابتدای این جلسه حجت الاسلام محمدزاده با اشاره به مقام شامخ شهدا به ذکر حدیثی از حضرت رسول (ص) پرداخت و از کلیه عوامل اجرایی این برنامه بزرگ و معنوی تقدیر کرد.

در ادامه دکتر سمیه دهقان معاون فرهنگی و دانشجویی  دانشگاه علوم پزشکی البرزضمن تشکرازدکتر عماد رئیس مرکز بابت برگزاری این مراسم در خصوص نقش مادران شهدا در دفاع مقدس و پیروزی انقلاب اسلامی به ایراد سخنرانی پرداخت.

درپایان این مراسم از خانواده های معزز شهدا و همکاران مرکز آموزشی ودرمانی شهید مدنی تقدیر به عمل آمد.

V5.6.1.0