۱۳۹۹/۱۲/۲۹
بازدید معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی البرز از خوابگاه های دانشجویی
بازدید معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشكی البرز از خوابگاه های دانشجویی
دکتر سمیه دهقان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی البرزروز پنجشنبه ۲۸ اسفند ماه ۹۹ در آستانه بهار و آغاز سال نو از خوابگاه های دانشجویی این دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی مفدا البرز،دکتر سمیه دهقان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی البرز روز پنجشنبه ۲۸ اسفند ماه ۹۹در آستانه سال بهار و آغاز سال نو از خوابگاه های دانشجویی این دانشگاه بازدید کرد.

در این بازدید دکتر دهقان ضمن تبریک سال جدید و خدا قوت و تشکر از دانشجویان کشیک و پرسنل خوابگاه ،در خصوص وضعیت خوابگاه ها با دانشجویان به گفتگو پرداخت.

در ادامه معاون فرهنگی و دانشجویی با بیان اینکه تعدادی از دانشجویان پزشکی اینترن (کاروز پزشکی)در بیمارستان ها مشغول به خدمت رسانی خدمات رسانی برای مقابله با بیماری کرونا می باشند هنوز در خوابگاه ها ساکن هستند ،تصریح کرد: دانشجویان بالینی با توجه به اینکه تعدادشان کم است ،ترتیبی داده شده که دراتاق های تک نفره حضور داشته باشند.

وی افزود: این دانشجویان نیازمند مسائل رفاهی و تغذیه هستند و ما خواهان توجه بیشتر به آنها هستیم.

گفتنی است این بازدید درجهت تکریم دانشجویان و رسیدگی به مشکلات احتمالی آنان در روزهای پایانی سال و ایام تعطیلات نوروز انجام گرفت.