۱۴۰۰/۰۱/۰۱
پیام تبریک مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی البرز به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۰
پیام تبریك مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشكی البرز به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۰

به گزارش پایگاه خبری واطلاع رسانی مفدا البرز،مهدی درگاهی مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی البرز به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۰ پیام تبریک صادر کرد.

متن پیام مهدی درگاهی به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبر اللیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال

بدون شک بهار با آمدنش زیبایی هایی را به مقام می آورد و موجب نشاط و ایجاد کننده انگیزه برای شروعی دوباره خواهد بود، لیکن آنچه که مهمتر از این زیبایی های مادی می باشد نگاه ژرف و عمیق ما به خالق این زیبایی هاست. باید توجه خود را معطوف آن کسی کرد که با دست توانمند خود چنین قدرت نمایی می نماید و چه زیبا فرمود حضرت مولانا رحمت الله علیه که ای دوست شکر بهتر یا آنکه شکر سازد خوبی قمر بهتر یا آنکه قمر سازد .

با آنکه ما در شکر گزاری و یا حتی احصا نعمتهای خداوند حکیم عاجز و کاهل می باشیم ، اما نباید از جلوه‌های آشکاری همچون بهار که اظهر من الشمس می باشد نیز مغفول بمانیم . خداوند مهربان در سوره ابراهیم علیه السلام آیه ۳۴ این موضوع را به ما یاد آور شده است که درک ما از نعمتهای الهی تا چه اندازه محدود و ناقص می باشد. آنجا که می فرماید و إن تعدوا نعمت الله لا تحصوها (و اگر نعمت های خدا را بخواهید به شماره آورید هرگز نمی توانید آن ها را احصا کنید)

به هر حال سال گذشته با همه فراز و نشیب هایی که داشت با عنایت های پروردگار متعال و با همت مسئولین و همکاران ارزشمند و دانشجویان اخلاق مدار استان پشت سر گذاشته شد و اقداماتی به شرح ذیل صورت پذیرفت که خدمتتان ارائه میدهم.

در بحث اداره رفاه:

تشکیل پرونده برای ۳۵۰ نفر از دانشجویان جدیدالورد

اعطای وام تحصیلی به ۳۹۸ نفر

اعطای وام مسکن به ۱۶ نفر

اعطای وام ضروری به ۴۸ نفر

اعطای وام ودیعه مسکن به ۴ نفر

اعطا وام شهریه به ۲۳ نفر

اعطای وام دستیاری به ۱۵ نفر

عقد قرارداد کار دانشجویی با ۵۳ نفر

تحت پوشش بیمه حوادث قرار گرفتن کلیه دانشجویان

اداره تغذیه:

توزیع بیش از ۴۶۲۴ پرس صبحانه

۵۹۵۷ پرس ناهار و ۷۱۵۵ پرس شام

راه اندازی دستگاه تحویل غذا در خوابگاه پسران جدید

احصا کترینگ های معتبر و انتخاب بهترین شرکت جهت تهیه و توزیع غذا

انجام روز فروش در خوابگاه ها مطابق با آیین نامه ها و دستورالعمل‌های موجود

تدوین دستورالعمل های بهداشتی و ابلاغ به آشپزخانه ها و مدیریت خوابگاه (با توجه به شیوع و همه گیری بیماری کرونا)

تقویت پرسنل اداره تغذیه جهت نظارت بر مراحل پخت و توزیع غذا در کلیه روزهای هفته و ایام تعطیل

اداره خوابگاه ها :

اسکان دانشجویان به صورت ۵۰ درصد ظرفیت و با رعایت تمامی پروتکل‌های موجود

انجام اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی جهت حفظ سلامتی دانشجویان محترم از جمله:

در نظر گرفتن اتاق های قرنطینه

نظافت و ضدعفونی مستمر

نصب پوستر و پمفلت های مرتبط با بیماری کرونا

تشکیل جلسات کمیته مدیریت بحران خوابگاه ها برای نخستین بار

انتقال خوابگاه پسران و انعقاد قرارداد با پردیس دانشگاه هنر به منظور دستیابی به استانداردهای موجود در مبحث اسکان و رفاه دانشجویان

خرید و نصب دستگاه‌های دیسپنسر چشمی و مکانیکی در درب های ورودی

توزیع ماسک ، پد الکلی و تجهیزات حفاظت فردی به کلیه دانشجویان و کارکنان مرتبط

و جا دارد در همین فرصت به دست آمده از تلاشهای مجدانه تمامی همکاران و دلسوزان حوزه فرهنگی و دانشجویی قدردانی نمایم الحمدالله تیم دغدغه مندی در مسند معاونت دانشجویی فرهنگی قرار گرفته که امید می‌رود تا روزهای بهتری را در پیش رو داشته باشیم.

اینجانب مهدی در گاهی به عنوان عضو کوچکی از خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی البرز، ضمن عرض تبریک به مناسبت فرارسیدن ایام فرخنده نوروز امیدوارم در سال ۱۴۰۰ نیز با لطف حضرت حق و پشت کار مضاعف بتوانیم پاسخگوی نیازهای بر حق و اساسی دانشجویان گرامی باشیم.

من کان لله کان الله له

مهدی درگاهی