۱۴۰۰/۰۱/۰۱
پیام تبریک مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی البرز به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۰
پیام تبریك مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشكی البرز به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۰

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی مفدا البرز،دکتر سید علی اصغر میر خلیلی مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی البرز به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۰ پیام تبریک صادر کرد.

متن پیام تبریک دکتر میر خلیلی به شرح ذیل است:

«یامقلب القلوب و الابصار

یامدبراللیل والنهار

یامحول الحول والاحوال

حول حالنا الی احسن الحال»

فرارسیدن فصول مختلف، بیانگر این نکته است که همه امور دنیوی در حال تغییر و گذر است و تنها اثر مثبت و نیکوی هر موجودی ماندگار است. فصل بهار نیز پیام آور شادابی و شکوه آیات الهی و همواره نویدبخش تغییر احوال و زدودن لباس کهنه از طبیعت است.

در سال گذشته، شیوع بیماری کرونا نه تنها جامعه را تحت تاثیر قرار داد، بلکه فضای آموزشی و فرهنگی دانشگاه ما را نیز دچار چالش های جدی کرد. شاید در این میان، بزرگترین خسران، محرومیت از حضور گرم دانشجویان در فضای دانشگاه بود. این امر باعث شده است که مسئولین دانشگاه در بخش های مختلف، چشم انتظار حضور مجدد دانشجویان باشند.

حوزه فرهنگی دانشگاه نیز که فرصت حضور فعال و صمیمی گرم دانشجویان را از دست داده بود، در سال گذشته سعی کرد که با استفاده از فضای مجازی، فعالیت و اقدامات فرهنگی خود را در بخش های مختلف برای مخاطبین خود اعم از اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز دنبال کند. اقداماتی همچون برگزاری انتخابات انجمن های علمی و کانون ها، حمایت از برنامه های فرهنگی انجمن ها و کانون ها، تجهیز اتاق برای فعالیت های فرهنگی نهادهای دانشجویی در ساختمان معاونت فرهنگی- دانشجویی، حمایت مادی از فعالیت های نشریات برای اولین بار، برگزاری مسابقات دانشجویی، همکاری با نهادهای دانشجویی در معدود اردوهای جهادی، همکاری در آئین درختکاری در دانشکده پزشکی با نهادهای دانشجویی و... از جمله اموری بود که این معاونت در بخش دانشجویی و در فضای جدید دنبال کرد.

همچنین در حوزه کارکنان و اساتید، برگزاری دوره های معارفی برای اساتید و پرسنل دانشگاه، برگزاری جشنواره کشوری فیلم صد ثانیه ای، برگزاری جشنواره قرآنی هدهد، تهیه و انتشار فایل های محتوایی در مناسبت های ملی و مذهبی و ارسال آن به اتوماسیون اداری کارکنان و اساتید، برگزاری کاروان روضه در ایام محرم و فاطمیه در فضای باز و با رعایت پروتکل های بهداشتی، برگزاری مسابقات مختلف کتابخوانی، برگزاری دوره های حضوری و غیرحضوری ضمن خدمت و... از اقداماتی بود که حوزه مدیریت فرهنگی دانشگاه سعی کرد فضای فرهنگی دانشگاه را فعال و زنده نگه دارد.

قطعا حضور گرم دانشجویان در فضای دانشگاه باعث غنی شدن هر چه بیشتر برنامه های فوق می شود. امید است که فرارسیدن بهار، پیام آور شادی و نوید بخش حضور گرم شما دانشجویان در فضای دانشگاه باشد و فصل جدیدی از شورو شوق دانشجویان در مسیر رشد و تعالی فردی و پیشرفت و نیل به اهداف متعالی ایران اسلامی رقم بخورد.

اینجانب ضمن تبریک سال جدید به تمامی دانشجویان عزیز دانشگاه علوم پزشکی البرز، از خداوند متعال آرزومندم که سال جدید سالی سرشار از سلامتی و موفقیت برای تمامی دانشجویان عزیزان باشد و مجددا شاهد حضور فعال و نشاط آور شما در فضای دانشگاه باشیم.

سیدعلی اصغر میرخلیلی

مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی البرز