۱۴۰۰/۰۱/۱۱
پیام تسلیت معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در پی آسمانی شدن پدر رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز
پیام تسلیت معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در پی آسمانی شدن پدر رییس دانشگاه علوم پزشكی البرز

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی مفدا البرز،در پی آسمانی شدن پدر گرامی دکتر محمد فتحی رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز، دکتر سمیه دهقان بنادکوکی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه،طی ارسال پیامی ضمن اعلام همدردی، مصیبت وارده را به ایشان و سایر بازماندگان تسلیت گفت.

متن پیام تسلیت دکتر دهقان به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَبَشِّرِ الصَّابرِینَ الَّذینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَهٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

جناب آقای دکتر فتحی

ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی البرز

با سلام و احترام

خبر اندوه باردرگذشت پدر گرامیتان موجب تالم و تاثر همکاران و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی البرز گردید.

پدران شهید،اسوه های های استقامت و فدا کاری اند.گوهر هایی که در راه خداوند و خدمت به اسلام و نظام جمهوری اسلامی ایران ،پاره ای تن خود را نثار کردند و از دست دادن هرکدام از این عزیزان مصیبتی است سخت و جانکاه.

پدر شهیدان ناصر ونادر فتحی پس از تحمل سالیان دوری از عزیزان شهیدش،به دیدار آنها شتافت.

اینجانب ضمن عرض تسلیت خدمت جنابعالی ،از خداوند متعال برای آن مرحوم رحمت و مغفرت و حشر با اولیاء طاهرینش،حضرت ختمی مرتبت صلی الله علیه و آله و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواستارم.

دکتر سمیه دهقان

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه