دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

معاونت دانشجویی و فرهنگی

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
21 شهریور 1404 سایت قدیم English
bg
  • 1399/02/20 - 00:00
  • - تعداد بازدید: 9
  • - تعداد بازدیدکننده: 9
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
اخبار معاونت

صنفی ورفاهی؛ برگزاری جلسه بررسی چالش ها و اقدامات مورد نیاز در صورت باز گشایی خوابگاه های دانشجویی

جلسه بررسی چالش ها و اقدامات مورد نیاز در صورت باز گشایی خوابگاه های دانشجویی با حضور معاون دانشجویی و فرهنگی،همکاران اداره خوابگاه،اداره تغذیه،واحد فناوری اطلاعات و روابط عمومی معاونت دانشجویی روز شنبه بیستم اردیبهشت ماه دردفتر معاونت برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری مفدا البرز، جلسه بررسی چالش ها و اقدامات مورد نیاز در صورت باز گشایی خوابگاه های دانشجویی با هدف بحث و تبادل نظر در خصوص برنامه ریزی برای ارائه خدمات دانشجویی با حضور معاون دانشجویی و فرهنگی،همکاران اداره خوابگاه،اداره تغذیه،واحد فناوری اطلاعات و روابط عمومی معاونت دانشجویی روز شنبه بیستم اردیبهشت ماه۹۹ دردفتر معاونت برگزار شد.



در این جلسه که به منظور هم اندیشی پیرامون بازگشایی احتمالی دانشگاه ها پس از ماه مبارک رمضان برگزار شده بود،  دکتر سمیه دهقان معان دانشجویی وفرهنگی در خصوص نحوه ارائه خدماتی دانشجویی از جمله اسکان، تغذیه و ایاب و ذهاب و ... بصورت ایمن و مطابق پروتکل های بهداشتی و مشکلات زیر ساختی وفعلی در دانشگاه با همکاران حوزه دانشجویی و فرهنگی گفتگو کردند.



در این جلسه مصوب شد پیشنهادات و مصوبات نشست شورای مدیران معاونت طی نامه ای برای ریاست دانشگاه و طرح در هیئت رییسه ارسال گردد.



مصوبات جلسه :



قبل از بازگشایی خوابگاه ها، تمامی بخش های خوابگاه ضدعفونی شده و مطابق با دستورات بهداشتی به طور منظم این اقدام ادامه یابد. با هماهنگی مراکز بهداشتی درمانی شهرستان پیش از اسکان دانشجویان در خوابگاه ها، از تمامی آنها تست ابتلا به ویروس کرونا گرفته شود و در صورت مشاهده دانشجویان مبتلا، آنان را به مراکز درمانی معرفی و پس از بهبودی کامل در خوابگاه اسکان یابند. در بدو بازگشایی خوابگاه ها با هماهنگی ستاد آگاه سازی، کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، جلسات توجیهی برای آموزش دانشجویان برگزار شود.



اقامت همراهان دانشجویان به صورت مهمان اکیداً ممنوع است. مواد شوینده و ضدعفونی کننده به میزان لازم تهیه و در دسترس دانشجویان قرار داده شود. در صورت مشاهده هر گونه علائم ابتلا به بیماری کرونا در بین دانشجویان خوابگاهی (تب، سرفه، تنگی نفس و...) مسئولان خوابگاه موظفند بلافاصله اقدام کنند و حسب تشخیص بیماری دانشجو هم اتاقی های وی نیز از لحاظ ابتلا به بیماری مورد بررسی قرار گیرند.



با توجه به شیوع بیماری کرونا در سطح کشور، به دانشجویان ساکن خوابگاه توصیه شود حتی‌الامکان از مسافرت های بین شهری خودداری کرده و تا زمان ریشه‌کنی این ویروس سفرهای بین شهری خود را به حداقل برسانند. 



به دانشجویان یادآوری شود که ملزم به رعایت دقیق دستورالعمل های صادره از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درخصوص بهداشت فردی و جمعی هستند و مسئولان خوابگاه ها باید بر این امر نظارت دقیق کنند و در صورت بی‌توجهی آنها به طور جدی تذکر داده شود.



در اسرع وقت به منظور آشنایی و آموزش مسئولان خوابگاه ها جلسات توجیهی با حضور متخصصان حوزه بهداشت برگزار شود. سرویس ایاب و ذهاب خوابگاه ها نیز باید روزانه ضدعفونی شود و رانندگان آن نیز گواهی عدم ابتلا به ویروس کرونا را ارائه دهند.



سلف سرویس و آشپزخانه



تمامی افرادی که در سلف سرویس های دانشگاه فعالیت می کنند، باید گواهی عدم ابتلا به بیماری کرونا ارائه نمایند.



از ورود و فعالیت هر یک از کارکنان سلف سرویس‌ها که یکی از علائم بیماری کرونا را دارند تا زمان بررسی و ارائه گواهی سلامت اکیداً خودداری شود.



غذاهای سلف از انواعی انتخاب شود که موادغذایی در آن به طور کامل پخته می شود .



از قاشق، چنگال و ظروف یکبار مصرف استفاده شود. الزاماً از سطل های زباله در دار در فضای سلف سرویس ها استفاده شود.



با استفاده از پوستر و دستورالعمل های بهداشتی نکات مهم در خصوص پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا در غذاخوری ها اطلاع‌رسانی شود.



تمامی افرادی که در سلف سرویس های دانشگاه فعالیت می کنند باید لباس کامل شامل (کلاه، دستکش، روپوش، ماسک و کفش) استفاده و روزانه نسبت به استحمام، شستشو و ضدعفونی کردن لباس های خود اقدام نمایند.



مواد ضدعفونی‌کننده و مایع دستشویی در فضای آشپزخانه و سلف سرویس ها جهت استفاده کارکنان و دانشجویان قرار داده شود.



برای غذاهایی که به همراه نان سرو می شود، نان باید به صورت بسته‌بندی در اختیار دانشجویان قرار داده شود.



از سفره ها و لیوان های یکبار مصرف در سلف های غذاخوری استفاده شود.



 از خرید اقلام غذایی مانند روغن، ناگت، رب گوجه فرنگی، سس، نمک، خیارشور و... به صورت فله‌ای خودداری و اقلام بسته بندی شده جایگزین آن شود.



از مواد گندزدا جهت ضدعفونی کردن سبزیجات (کاهو، کرفس، گوجه و ...) در آشپزخانه سلف سرویس های دانشجویی استفاده شود.



به منظور حفظ سلامت دانشجویان خوابگاهی تا زمان ریشه‌کن شدن بیماری کرونا نسبت به تهیه وعده غذایی شام برای دانشجویان خوابگاهی با رعایت نکات فوق اقدام نمایند.



در ارتباط با خرید، شستشوی مواد غذایی و نحوه طبخ آنها رعایت نکات بهداشتی اعلام‌شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی الزامی است.


  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 313648
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: