دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

معاونت دانشجویی و فرهنگی

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
20 شهریور 1404 سایت قدیم English
bg
  • 1400/08/09 - 00:00
  • - تعداد بازدید: 13
  • - تعداد بازدیدکننده: 13
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
اخبار معاونت

نشست مدیران دانشجویی و اداری معاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه علوم پزشكی البرز با شركت تهیه كننده غذای دانشجویی

روز یکشنبه ۹ آبان ماه ۱۴۰۰ نشست مدیران دانشجویی و اداری معاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه علوم پزشکی البرزو همچنین کارشناسان اداره تغذیه با شرکت تهیه کننده غذای دانشجویی با هدف نظارت بر کیفیت و کمیت غذای دانشجویی در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری واطلاع رسانی مفدا البرز، نشست مدیران دانشجویی و اداری معاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه علوم پزشکی البرز و همچنین کارشناسان اداره تغذیه با شرکت تهیه کننده غذای دانشجویی روز یکشنبه ۹ آبان ماه ۱۴۰۰، با هدف نظارت بر کیفیت و کمیت غذای دانشجویی در سالن جلسات این معاونت برگزار شد. 



در این نشست کارشناسان اداره تغذیه ضمن بازگو کردن دغدغه های دانشجویان،به افزایش دقت در کیفیت وکمیت غذای دانشجویان تاکید داشتند. 



گفتنی است اداره تغذیه با هدف تهیه،پخت  و توزیع غذای سالم و بهداشتی در جهت ارتقای ایمنی غذا و سلامتی جسمی و روحی دانشجویان انجام وظیفه می نماید و با این اقدامات می کوشد از طریق ارائه غذای مناسب و بهداشتی با رعایت ارزش غذایی و توزیع بهداشتی آن رضایت خاطر دانشجویان را فراهم نماید . درحال حاضر امور تهیه، پخت وتوزیع غذای دانشجویی به بخش خصوصی واگذار گردیده واداره تغذیه نظارت عالیه بر عملکرد پیمانکار درتهیه غذا دارد.


  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 314003
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: