اخبار معاونت
نشست كارشناسان اداره تغذیه با معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه
نشست کارشناسان و ناظرین اداره تغذیه دانشگاه با معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با هدف حفظ و ارتقاء کیفیت خدمات تغذیه ای دانشجویان روز سه شنبه ۲۹ آذر ماه ۱۴۰۱در دفتر معاون دانشجویی برگزار شد که معاون دانشجویی دانشگاه به کیفیت تغذیه اشاره و بر بهبود آن تاکید نمودند .
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی مفدا البرز،نشست کارشناسان اداره تغذیه دانشگاه با معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با هدف حفظ و ارتقاء کیفیت خدمات تغذیه ای و رضایتمندی دانشجویان، بررسی مشکلات تغذیه، نظارت دقیق بر تهیه مواد اولیه غذایی، آنالیز غذایی، افزایش منوهای غذایی، استفاده از نیروهای انسانی آموزش دیده در زمینه طبخ و توزیع غذا و نیز ارائه راهکارهای مناسب برای ارتقای سطح کیفی غذای دانشجویان روز سه شنبه ۲۹ آذر ماه ۱۴۰۱ با حضور مدیر دانشجویی و رئیس اداره تغذیه دانشجویی در دفتر معاونت برگزار شد که معاون دانشجویی دانشگاه به کیفیت تغذیه اشاره و بر بهبود آن تاکید نمودند.
در پایان این نشست کارشناسان اداره تغذیه دانشگاه به جهت عملکرد مثبت و قابل قبول، توسط معاون دانشجویی و مدیر امور دانشجویی مورد تقدیر و قدردانی قرار گرفتند.